Liget og Lottokuponen – Syddjurs Egnsteater

Liget og lottokuponen

en hårrejsende krimi noir

Privatdetektiven Jack Danielsen bliver opsøgt af underskønne Lovely, der vil hyre ham til at opklare det brutale mord på hendes ven krimiforfatteren Paul P. Umiddelbart inden Paul P. blev myrdet vandt han et større beløb i lotto. Lottokuponen er endnu ikke hævet! Jack Danielsen takker ja til tilbuddet, da han har hårdt brug for pengene og det ser ud til at blive ”a walk in the park ”…

”Liget og lottokuponen” er en spændingsmættet og humoristisk forestilling i klassisk detektivstil med smukke kvinder, hårdtslående mænd, sindrige løgne, utroværdige alibier, uforudsigelige forviklinger , overraskende drejninger og ikke mindst en kvik dreng på rette sted på rette tidspunkt!

http://www.syddjursegnsteater.dk/liget-og-lottokuponen/