Kholghi Production – Bøh! en komedie om angst

BØH! – En komedie om angst

Kholghi Production

En komedie om angst… Ja, du læste rigtigt. Farshad har gjort det til sit speciale at fortælle historier om alvorlige emner på en letforståelig, energisk og umådeligt underholdende måde. Denne komedie er ingen undtagelse, så vær beredt på at grine dig gennem en tryllebindende og oplysende komedie. I BØH! fortæller Farshad – på en enkel og underholdende måde – hvad angst er, og hvordan man kan lære at leve med den. Omtrent 300.000 danskere lider af angst, og Farshad var én af dem. I mange år betragtede han angsten som et kæmpe tabu, der skulle hemmeligholdes.

 

En dag bliver Adam forelsket i Eva. Han har det fantastisk, lige indtil angsten, som en nådesløs diktator, overtager styringen. Adam kastes ud i et tragikomisk eventyr. Kan Adam komme uskadt igennem angstens faretruende fælder? Har han modet til at gå imod “diktatoren”?

BØH er en komedie om folkesygdommen angst.

Farshad har gjort det til sin speciale at fortælle historier om alvorlige emner på en letforståelig, energisk og underholdende måde. Han spiller alle rollerne selv – den angstramte Adam, den søde Eva, selve angsten i skikkelse af en diktator og mange flere.